Tag Archive: suamiku


duhai hati tabahlah hati

arghhh feeling lak tetiba dengar lagu….napew eh mudah tersentuh lately ni….uhuhu…jgn la mcm tu uhuhu…

13.5.2010 ni genaplah usia perkhawinan kami yg ke 1tahun 5 bulan…masih lam mood sayang menyanyangi dan honeymoon

sering kali terdengar pertanyaan “dh preggy ke?” ermss cam susah lak nk jawab..kalah soklan SPM dulu…ekekkeke

kalau la saya boleh dpat segera..mau jea hari kawin tu esoknya pregnant…tol tak..tapi sapa tahu kuasa ALLAH s.w.t…mungkin ada hikmah tersembunyi

dari hari ke sehari cam sedih jea bila dengar kawan2 sorg demi seorg dah pregnant..pengalaman dorng tu cam nk jea rasai sama….lak tuh kadang2 aku lak yg teruja lebih…sabau jea la..ehe

ntahla…kesian en suami dah la dia dua beradik jea….kalau ada anakkan lebih meriah..ehe…bukan rezeki kita lagi la sayang…hari2 kita berdoa…mungkin ALLAH blom lagi mahu makbulkan doa kita atau DIA rindu sgt nak dengar lagi rintihan doa kita…DIA takut kita lalai bila kita gembira dan lupa akan DIA..

aduhai jiwa dan hati jea tahu..ni la kalau duk sorg asik touching jea…kalau ramai2 lupa masalah…tapi takde anak itu masalah ke?>..tak la…mungkin hikmah…

ok la…takleh tulis bnyak2 kan berderai pulak…ekekek

P/S: untuk My Hubby saya sayang anda banyak2..tak perlu harta bertimbun,cukuplah kasih sayang dan gurau senda kamu yg banyak itu…saya sgt bahagia dengan kamu…uhuhu.. i LOVE u lah…muah

Photobucket

Advertisements

Saya telah balik kampung seorang diri…faizal kena tinggal..kesian…hihii……
opss bukan saja nk tgl..tapi dia ada kerja dan saya bosan keseroangan dirumah pada sabtu dan ahad…jadi saya pulang ke kampung seorang diri

sangat heppi…dah lama tak bawak kereta since berpindah ke sini..saya agak gugup sebenarnya..tapi sayakan kuat…so saya uat2 la kuat semangat…sejam saja saya drive…bila nak potong kereta pun saya mengucap dan baca bismilah..bukan apa takut tak lepas…mana tau nak excident…tol tak…

lega sampai jugak..so bila orang tanya mana suami..saya kata ” sayangkan suami tinggal-tinggalkan”..hihiiii..

saya seronok bila malam saya tido bersama ibu saya..leh peluk mak..hoyey!!…jangan cemburu ye…hahaha..ok daa…

Photobucket

Sila tutup mata dan page ini jika anda masih lagi berumur 18 tahun ke bawah..hihiii…dan sila sedia kan tong sampah serta tisu kerana bimbang anda akan termuntah hijau lagi muntah darah…hikhik…

jom terjah jika anda sudah memenuhi syarat di atas..
Salam penuh keceriaan…no mood and no idea…saja nak letak wajah2 terkini kami…bukan sengaja nak rapat2 tapi hakikatnya kami berdua dan tak muat nk masuk lam kamera…hahahaha

berkat dari kesenangan hati dan kebahagian kami..hihii..tolong jangan jeles ye…..kami membesar dengan jayanya…MEMBESAR SEPERTI JOHAN yeeeey…opss teriklan Milo lak…

ok *wink*wink* 😛

~* Miss Him..urmssss*~


seiras ke?..miss him a lot.lambatnya nk jumpa

bila nak hbis kursus ni..misss sssssssssssssssss himmmmmmm..missss himmm…