Tag Archive: photoshop


~* Dalam pembikinan *~


Advertisements

setel this picture…ini senior emi kat sekolah lama kak ainul fadzilah dan suami nya faiz..

fuhhh…ada satu lagi…kali ini 20 keping…perghh rasa cam nak sewel je bila ngadap menda ni lama2…

kali ini perkhemahan puteri islam peringkat negeri pulak…hari tu daerah…so layan….

~* edit lagiiiiii *~

kerjaku makin bertambah..hihiihi..ok..nk sambung…


Perkhemahan Puteri Islam Daerah Kuala Kangsar


Hani Dan Hairi


Ramlah dan Nasrul


Shakira Dan hakim


P/S; Kenapa semakin hari idea makin hilang

hihii..tajuk je macam tensen kan?..tapi takde la..cuma lately busy sgt dan otak semakin tepu untuk menulis…maybe tangan pon dh krem..hahahha..

aku ada banyak gambar yg perlu di edit..ahhh busynya..ceh…ok meh la tgok psgn yg aku dh siap…takla cantik mana..tapi leh la dr takde kan..hahahah..


Majlis Pertunangan safura & Lan

Majlis Persandingan Hanim & saaim

Majlis Persandingan Silawati & Firdaus

~* dALam pEMbikiNaN *~


dah lama tak mengedit gambar pengantin ni..balik kg ritu tokey kedai merangkap boss sampingan calling2 dan tanya keadaan dan tempat dimana aku bertapak..hihi

di kg jawab ku ringkas..meh ada kerja menanti anda..hihii..so aku rushing kesana..owh ada pelanggan seterusnya rupanya..hihihi

tahniah pada khalilah dan azril..tunggu ye gambar kamu…aku sedang dalam emosi malas..hikhik

No idea..


~* Before And After *~

Sangat Jeles melihat kegebuan hasil teknik editing dri sahabat2..so aku pun nk try gak..huhuuhuu..so meh la aku try eh?…

BEFORE
AFTER


Menanti penuh sabar disini..huhu..ari2 penat bekerja..line tenet fuhss cam duk kawasan pendalaman nuh..susah benar nak cari..sibla kamcing ngan org PKG..hihiii..so daptla ihsan tenet dorang.hihi..so hampir dua minggu disini..bekerjaran kesana kemari..fuhss peluh2an..xyah diet la..sikit masa nanti pasti kurus..hihiihii..so mari mengedit bersama2ku…

.

~* Photo Editing *~

Just Nak share photo editing yg telah siap untuk pasangan Fizah Dan Azharol.selamat pengantin baru untuk kalian..sangat cantik warna tema kalian..naek gitu.







selamat pengantin baru..yaehhhaaa

~* Photo Editing *~

arghh seharian terbelenggu ngan 5 pasangan yang mahukan gambar di edit..hampir terlupa beberapa jam aku berada di depan laptop..sambil Ym beronline tapi aku kusyuk mengedit..so jom la tgok hasilnya..huhu..leh lasikit2..xreti sgt…






siap sudah..lain2 pasangan..lima pasangan..fuhs..lega….