Tag Archive: pengantin


~* Ainul dan Faiz *~

setel this picture…ini senior emi kat sekolah lama kak ainul fadzilah dan suami nya faiz..

fuhhh…ada satu lagi…kali ini 20 keping…perghh rasa cam nak sewel je bila ngadap menda ni lama2…

kali ini perkhemahan puteri islam peringkat negeri pulak…hari tu daerah…so layan….

Advertisements

~* edit lagiiiiii *~

kerjaku makin bertambah..hihiihi..ok..nk sambung…


Perkhemahan Puteri Islam Daerah Kuala Kangsar


Hani Dan Hairi


Ramlah dan Nasrul


Shakira Dan hakim


P/S; Kenapa semakin hari idea makin hilang

hihii..tajuk je macam tensen kan?..tapi takde la..cuma lately busy sgt dan otak semakin tepu untuk menulis…maybe tangan pon dh krem..hahahha..

aku ada banyak gambar yg perlu di edit..ahhh busynya..ceh…ok meh la tgok psgn yg aku dh siap…takla cantik mana..tapi leh la dr takde kan..hahahah..


Majlis Pertunangan safura & Lan

Majlis Persandingan Hanim & saaim

Majlis Persandingan Silawati & Firdaus

~* Aku Ada Banyak Cerita *~

aku ada banyak cerita mau di kongsi…kalau pun ada 5 page lom cukup nak cerita sepajang hampir dua minggu aku bercuti blog..even hakikatnya aku jadi silent readers pada blog sendiri..hahahah..sungguh hampas gas…hihihi

mana mau cerita dulu..angkat tangan dan sila baris aku mau tengok sapa mau jadi 1st story dalam ini blog ha…

aduyaiiii..ok tanpa membuang masa dan harapan korg juga aku dan tentunya mangsa2 wanted gambar yang akan disiarkan ini..hihi..harap maaf ye..kesulitan amat dikesali..hikhik..

ok jom la terjah..


ini cerita seorang guru kawin..dia ofis mate emi dulu di sekolah lama..hihi..lan tiada peti ais untukmu..so emi nak ucapkan SELAMAT PENGANTIN BARU Hamdee Azlan Dan wife..pada 06.06.2009..


ini pulak cerita seorang sahabat yang baru dikenali..semasa kursus induksi..sangat comel dan manja..emi suka nyakat dia..hihi..masa kendurinya pun sempat lagi emi sakat..hahah..mmg jahat..so untuk ila emi wish SELAMAT PENGANTIN BARU Ra`ila dan suami pada 06.06.09..wah sungguh jauh umah mu dan kami hampir putus asa untuk kesana..hikhik..nasib ada makcik yang sudi tunjukkan..terima kasih ye makcik..


ini pula cerita tentang seorang sepupu kepada suami..Azrul dan isteri selamat pengantin baru ye..suasana syahdu juga masa kenduri ini..ibunya menitiskan airmata sebb anak sulungnya sudah menamatkan zaman bujang..hihi..aku pun hampir menitiskan airmata..nasib baik aku padan control..hahaha..kalau tak malu je..


habis cerita kawin…ini la kerja yang emi dan pekerja hbiskan dalam cuti sekolah ini..kerja mengecat makmal sekolah..huhuhu..sangat penat..dan memang ceria walaupun emi ini seorang yg keras tangan ye..hihik.. dan hasilnya…jeng jeng jeng


ini dan….


ini..hihii.maaf kalau lukisan tidak cantik ye..thanks aishah for helping bagi idea..


dan akhir sekali perkara yg tidak sah kalau tak uat iaitu..jeng jeng..emi uat apam balik..yeha jadi..ye ye ye jadi n nyummy..meh la sapa nak rasa..urmmmmmm

P/s: saja aku uat korunk terliur



Selamat pengantin baru pada ferez dan elina..kawan hubby di sekolah teknik kuala kangsar..

wish u all bahagia hingga akhir hayat..hihihi

wah banyaknye kenduri..aku dh poning mana mau pergi..nanti ada yg kecik ati lak..adoi…ooooooo som..



dah lama tak mengedit gambar pengantin ni..balik kg ritu tokey kedai merangkap boss sampingan calling2 dan tanya keadaan dan tempat dimana aku bertapak..hihi

di kg jawab ku ringkas..meh ada kerja menanti anda..hihii..so aku rushing kesana..owh ada pelanggan seterusnya rupanya..hihihi

tahniah pada khalilah dan azril..tunggu ye gambar kamu…aku sedang dalam emosi malas..hikhik

No idea..


~* Photo Editing *~

Just Nak share photo editing yg telah siap untuk pasangan Fizah Dan Azharol.selamat pengantin baru untuk kalian..sangat cantik warna tema kalian..naek gitu.







selamat pengantin baru..yaehhhaaa

~* Photo Editing *~

arghh seharian terbelenggu ngan 5 pasangan yang mahukan gambar di edit..hampir terlupa beberapa jam aku berada di depan laptop..sambil Ym beronline tapi aku kusyuk mengedit..so jom la tgok hasilnya..huhu..leh lasikit2..xreti sgt…






siap sudah..lain2 pasangan..lima pasangan..fuhs..lega….