Tag Archive: Label


Buat Label

LABEL 1

LABEL 2


thanks to kak jihan coz sudi menyuruh emi membuat label untuk beliau..hakikatnya mmg hancur sbb xpandai sgt…ehee

mula2 kata nk kaler purple atau biru…
bila emi buat 2 2 then suh dia pilih mana d best
nak 2 2 lak..ekekke….
ish ish
ok daaa
Advertisements

Give away label from kak zue

dah lama saya duk mimpi2 dapt label sendiri..so jumpa dis giveway..so terasa nk join

kak zue
so ini syarat2 nya yea
  1. Design untuk label (kata nak menang, nak suruh i print apa kalau takde design kan. hehe). tak kisah pun rupa apa, tulisan sahaja pun dah oke, asal korang gembira. Syarat-syarat untuk design label, seperti di bawah yerr:
    • size: 2″ x 0.5″
    • background colour: white @ soft colour
    • maximum 3 line (toksahlah buat karangan kat label tu yerr. =P)

  2. Buat la entri sikit kat blog korang, takyah nak puji, membebel apa pun, just tepek *paste* design korang untuk tatapan umum dengan link ke giveaway nih. =)
  3. Akhir sekali, tulis komen kat bawah dan bagi link korang jugak.
  4. Dah selesai..simple kan? part design jela leceh sikit kot…sorryyyy.

Anyway, this giveaway is open for all. Tarikh tutup: 25 Oktober 2010

dan ini label saya yea

label saya..tapi nk 3 line max..t saya akan bg design lain kalau menang ye kak zue

Photobucket

Label

budak keras tangan memang cengini…ehe..
ops…salam jumaat
lama tak update blog kan??…ermss
kursus HRMIS lagi..ni baru balik..
hari ini just update ini..taknk nmpak lenggang sangat..isnin dah masuk bulan baru..ehehe..entri kejam!!

P/s: bangga paling banyak key in HRMIS…Paling cepat siap Key In dan Paling cepat extract file..

Photobucket