Tag Archive: kursus


~* BTN *~

ni cerita pasal BTN…17 jun till 21 jun kena p BTN..baru jea balik ni pun….jauh sangat di UPM serdang kolej ke 10& 11…10 blok biru bagi lelaki dan blok pink 11 bagi pompuan…..ehe
mula2 sampai daftar ambik kunci ,fail bagai dan check in angkat la barang yg banyak teringat cam daftar poli dulu tapi ini kali lagi dasyat kena bawak bantal sendiri…alahai….

aku siap nyanyi lagu AF tyme tersingkir..ekekke..dh ghupa cam tu…

syiok jugak..1st2 mmg cam bosan kalau penceramah tak reti buat kelakar mmg kitorg kasi 3 jea…xsyok..banyangkan cerita fakta tapi mmg serius habis..selang seli la sikit ngan gurauan kan tak ngantuk..

macam2 peel org kita akan jumpa..ada satu minah ni aku tgok asik kehulu-ke hilir..sat2 kuar dah la aku duk tepi pintu yg bunyi bising bila di tolak…bengang gila,..aku ingat dia kerja PPM (pembantu pengurusan murid) sebb di aktif..maybe cuti 5 hari dia takleh duk diam…tpi bila dapat tahu she is jurutera ok…huhuhu..patut la kelibut semacam..ekeke

urussetia ok…sempoi..kem komandan walaupun timbalan pengarah tpi super super TERBAEK wok!!…uhuhu..rasa cam nak p lagi….

cuma penat nk berebut kerusi lam bus jea…sapa smpai dulu nasib baik duduk…sampai lambat berdiri..aku punya la berdiri sampai kasut pun tercabut…bukan apa tiap kali bus break aku pun break…sakit kaki segala bagai

apa2 pun pas balik BTN ni kita akan lebih sayangkan negara..ok la chow dulu…daaa

Photobucket

Advertisements

~* Sedang Berkursus *~


Maaf lama tak hapdet Blog..busy la..to Pakcik blogspot sorry ye selalu masuk lam blog emi asik terliur je ngan popia pedas tu..hikhik..

maklum la mood raya masih ada..so pasti itu yg menjadi santapan mata pakcik ye..

skrg ni ngah busy berkursus..minggu depan baru balik..sian my hubby kena tgl seminggu..biasala tuntutan kerja membataskan segalanya…

ok la ni je yg sempat di pikir..idea xde..layan jela gmbr kami berlibur petang2 di sini..





Photobucket



uwaaa sedihnya..xdpt pulang kampung..segalanya menuntut pengorbanan..huh..tensen je rasa harus di minta cuti tanpa record isnin ni…

cuba lihat disitu..suruh jadi penceramah..nk berckp pun tergagap..huhu..harus aku pengsan sabtu ini..dugaan2..*asal la aku setuju.aku pun minggong..x menolak

tapi ilmu kan harus di kongsi..lagi berkah dan nanti makin pandai..tolkan kawan2…..redha jelakan…adoiiii…

ngah nk terima kenyataan la ni

minggu ni sungguh tensen..ada je tak kena di mata org..duduk salah,bangun salah….semua salah…

nmpaknya di sini aku kena latih takyah berkawan ngan org..sbb org kat sini agak2 berdaulat ,…mungkin berada di bawh pintu gerbang yang tertera “DAULAT TUANKU” ataw orang di sini mungkin xnk kawan ngan org baru cam aku..huhuhu..sedih..:(

redha jelakan..memaafkan org tukan lebih mulia..tapi jgn la sampai satu hari tiada maaf bagimu..

P/S: aku ngah tensen ngan seorg ni..hari2 naik bgtaw aku tak baiki kom dia lagi..wahal aku g tgok semalam komp dia mana rosak pun…adakah dia dengki akan kerja aku ataw dia seorg yang bodoh xtahu tentang teknologi….,…

~* Kursus TERbatal *~


Sepatutnya 26-29 Mei ini aku akn ke Pulau Pangkor untuk berkursus..tetapi ada masalah di pentadbiran terpaksa dibatalkan..

P/s: sgt sedih sbb dh lama bertapa di sekolah..sesekali keluar kena angin pantai sedap gakkan..tapi apakan daya..hihii