Tag Archive: felts


1st trial signage

Door signage
Toilet signage

Ni adalah tempahan My sepupu sepapat iaitu tuan punya blog Azuwa Azmi
dia nak letak kat pintu tandas dan pintu bilik baru beliau…harap dia berpuas hati la yea…uhuhu..
ni 1st trial saya membuat signage ni…selalu tahu buat keychain jea…uhuhu

ok ..daa
Photobucket

Advertisements
Ni la universe model..miss universe…uhuh






ni semua mangsa paksaan saya untuk menjadi model….paksa juaga walaupun tak rela..tapi anak2 sedara saya ni semua getek..xpaksa pun buat muka2 xboleh blah suh dipaksa..maklumla nak mengedik didepan kamera saya ini..

bila sesuatu menda baru saya buat,saya akan jadikan anak2 sedara sebagai model…semua dah besar panjang dan cantik2 belaka (pomote ank sedara) cam gaya ibu ayam nk jual anak ayam tak…lagi sekali jgn ditiru cara ini tau…xbaekkkkk..ehe..

so dengan harapan keras tangan ini dapat dijual dengan larisnya…..maklumla bila model cantik dan cumil maka hasilnya akan memberangsangkan jiwa pembeli nk beli…psyco nya penjual…uhuhu…

so dibwah ni saya paksa gak si kecik ni…..ehe…tapi muka rela tak..ni tak lama besar ni ikut jejak kasih kakak2nya la ni nk jadi model saya..alahai…alisya….


Photobucket

Pink Love

Patrick

Naruto,tweety dan elmo

dua sahabat rasanya..ehe

ni yg telah hbis di jual seperti pisang goreng panas dan yg latest tu saya tengah tunggu empunya tuan datang pick up di tempat kerja saya…on da way katanya

sian empunya diri ngah tercari2 pat kerja saya ini..ehe maap yea cik

ada lagi 4 patern menanti di rumah…OMG i need kerajinan yg melampau untuk menyiapkan kerja2 ini..maklumla kerajinan tu dh tahap kritikal..bila tengok kain saya terasa sayu..seolah2 memanggil marila potong saya..buat bentuk yg cumil..owh sungguh kesian

ni semua gara2 balik kerja saya akan baring dan golek2 cam ayam panggana di atas katil sungguh tak lawa okea..jgn tiru aksi saya itu….saya akan suis TV dan start tgok sayang cendana TV3 di selang seli ngan Shree TV8 (zee TV), habis tu saya sambung tengok Cinta dan Anugerah TV9 di selang ngan Main phyar apa ntah TV8 gak,hbis tu saya sambung choti bahu TV8 gak zee Tv dan seterus nya TV3 dan TV4 (diari akademik)

solat maghrib jap..dan lagi sampai kul 12 mlm..saya asik tgok tv…nape saya suka tgok cite hindustan yea..takde lak darah india lam badan ni tpi tue yg saya minat..siap nangis takleh blah…sedey wooo tgok…

kdg2 suami saya tgok saya terkebil2 mintak ihsan saya masak untuk mkn malam…dengan buat muka tak bersalah senyum kambing tanda mls masak….uhuhu….sian en suami…

hbis bila la saya nk buat felts ni…alahai mood datang la padaku ini..merayu penuh pengharapan
Photobucket

felt to me and my hubby

ritu asik menyiapkan baju2 felts tuk anak2 sedara..skrg untuk saya pula….baju ni kami beli di kamdar..so kosong je..maka datang idea nk letak perkataan ni…

nnti leh pakai ngan anak2 sedara aku lak..ehe…besh2…

yang my hubby tu dah siap di jahit yg aku lak lom lagi..maybe mlm ni hbis kan sisa-sisa terakhir jahitan sblm pulang ke kg..

dah mcm ari raya dh nk blik kg ni…uhu

Photobucket

Felt V

Couple Pillow 1 pcs RM 4.00 / 1 Pair Rm 7.00
couple pillow
booked by my x-schoolmate shoe

Photobucket

Felts IV

car key chain
radio active sign
donut
mr gigi
Photobucket

felts III

cekak rambut RM 15.00
huruf abjad : sold to en zul
hurug A sold to en Azhar
H Sold to en Azhar too
green star Sold to Pn ida
yellow star SOLD to pn Ros
ginger bread Sold to Pn ida
sepit rambut …
Photobucket