Tag Archive: felt



no kete saya…ehe

my name is ejdee
meh-meh sapa yg berminat leh la order yea…uhuhu boleh lawati eminya blog craft www.ejdeecraft.blogspot.com

Photobucket

Advertisements

Label

budak keras tangan memang cengini…ehe..
ops…salam jumaat
lama tak update blog kan??…ermss
kursus HRMIS lagi..ni baru balik..
hari ini just update ini..taknk nmpak lenggang sangat..isnin dah masuk bulan baru..ehehe..entri kejam!!

P/s: bangga paling banyak key in HRMIS…Paling cepat siap Key In dan Paling cepat extract file..

Photobucket

tempahan baju dan keychain

ini tempahan dari x0ficcemate for her daughter dan jugak yg keychain dari officemate jugak for his sweety wife..thanks kak ati and lan..enjoy ur stuff




Photobucket

~* Berita Baik *~

salam….

dengan ini puan emi ngan berbesar hati ingin membuat satu kelas menjahit felt/membuat hp strap and keychain

so penduduk sekitar kuala kangsar di pelawa

Tarikh: blom ditentukan
Masa: blom di tentukan
Penyertaan : 1.
2.
3.
4.
5.

Yuran: rm 20.00 barang2 di sediakan

sapa yg berminat leh hubungi puan emi di talian 019-4983026 atau just text ur msg di comment….

Photobucket

~* My workstation *~





xde apa nak update cuma nk tunjuk my work station,..tempat mencurah idea jea..ehe

Photobucket

Cubaan Pertama..yeay!!!


ni first time aku cuba jahit felts di t-shirt…percubaan pertama ini aku buat khas untuk anak2 sedara aku…8 org semuanya…lenguhnya tngan nak potong and nak jahit…

walaupun lom kemas sepenuhnya tapi aku suka dan puas tgok hasilnya..wohaaa.. xsabar tgok si kecil semua memakai hasil kerja tangan ku yg keras ini nanti

aku nak cuba siapkan lam minggu ini..boleh dorang pakai hari kenduri naek umah baru aku tu nanti…walawei…xsabarnya

Photobucket


first time join Giveaway…ni pun dari ajakan tuan punya yg buat..thanks sara….
ok syarat2 nya adalah

~ add blog sararisa-craft ke dlm blog list anda dan jadilah follower – DONE
~ copy gambar diatas,buat entri khas dan letak link blog sararisa-craft– DONE
~ tinggalkan link anda dan jejak anda di ruangan komen entry ini sahaja.-DONE
~ tarikh tutup contest ini ialah 11 MAC 2010 pada pukul 8mlm

antara hadiah yg di tawarkan:
~ 60++ fancy button
~ 1 set love sticker
~ 3 set wooden heart shape
~ 20pc satin flower
~ alphabet confetti
~ love confetti
~ flower shape sequin
~ 2 pc butterfly memo clip
~ 15pc assorted eva foam applique
~ lace border flower
~ 2pc love cross stitch
~ 1 pc love applique
~ DAN JUGA HADIAH MISTERI MENANTI ANDA!!

mintak2 la i dapat..wohaaa…x sabarnya…huhuhu


Photobucket

Felt to order

salam sayang

ermss mula berjinak2 ngan felt ni…suka sgt…huhuhu..sapa2 berminat leh order



Photobucket