Tag Archive: edit


rasanya belum terlambat lagi nak wish happy new year 2010 to all my friends…sorry sgt kerana takde entri menarik nk di kongsi…ada mmg la ada sedikit tapi malas nk buat entri…hehehe..kali ini emi nak bgi u all semua buat kalender 2010..sangat simple..anda boleh buatnya di sini..photofunia

so tadaa…..buat la suka hati korunk yerk…hikhik

.Photobucket

Advertisements

~* Dalam pembikinan *~


setel this picture…ini senior emi kat sekolah lama kak ainul fadzilah dan suami nya faiz..

fuhhh…ada satu lagi…kali ini 20 keping…perghh rasa cam nak sewel je bila ngadap menda ni lama2…

kali ini perkhemahan puteri islam peringkat negeri pulak…hari tu daerah…so layan….

~* edit lagiiiiii *~

kerjaku makin bertambah..hihiihi..ok..nk sambung…


Perkhemahan Puteri Islam Daerah Kuala Kangsar


Hani Dan Hairi


Ramlah dan Nasrul


Shakira Dan hakim


P/S; Kenapa semakin hari idea makin hilang

hihii..tajuk je macam tensen kan?..tapi takde la..cuma lately busy sgt dan otak semakin tepu untuk menulis…maybe tangan pon dh krem..hahahha..

aku ada banyak gambar yg perlu di edit..ahhh busynya..ceh…ok meh la tgok psgn yg aku dh siap…takla cantik mana..tapi leh la dr takde kan..hahahah..


Majlis Pertunangan safura & Lan

Majlis Persandingan Hanim & saaim

Majlis Persandingan Silawati & Firdaus

N3 kali ni aku ringkaskan seboleh yang dpat…bukan malas menulis tapi aku sedikit kepenatan dan kehilangan ingatan idea..hihihi..

dan aku sebolehnya akan menyiapkan N3 ini..hihi..aku sebenarnya nak menunjuk lampirkan hasi kerja aku..hihi..aku kan tangan keras..so inila hasilnya…hihii

ermsss bolehla dari takder kan?

aku mmg berbakat langsung tiada bakat lam melukis2 ni..hiii..tapi gagahi jugak la kan?


~* Aku Ada Banyak Cerita *~

aku ada banyak cerita mau di kongsi…kalau pun ada 5 page lom cukup nak cerita sepajang hampir dua minggu aku bercuti blog..even hakikatnya aku jadi silent readers pada blog sendiri..hahahah..sungguh hampas gas…hihihi

mana mau cerita dulu..angkat tangan dan sila baris aku mau tengok sapa mau jadi 1st story dalam ini blog ha…

aduyaiiii..ok tanpa membuang masa dan harapan korg juga aku dan tentunya mangsa2 wanted gambar yang akan disiarkan ini..hihi..harap maaf ye..kesulitan amat dikesali..hikhik..

ok jom la terjah..


ini cerita seorang guru kawin..dia ofis mate emi dulu di sekolah lama..hihi..lan tiada peti ais untukmu..so emi nak ucapkan SELAMAT PENGANTIN BARU Hamdee Azlan Dan wife..pada 06.06.2009..


ini pulak cerita seorang sahabat yang baru dikenali..semasa kursus induksi..sangat comel dan manja..emi suka nyakat dia..hihi..masa kendurinya pun sempat lagi emi sakat..hahah..mmg jahat..so untuk ila emi wish SELAMAT PENGANTIN BARU Ra`ila dan suami pada 06.06.09..wah sungguh jauh umah mu dan kami hampir putus asa untuk kesana..hikhik..nasib ada makcik yang sudi tunjukkan..terima kasih ye makcik..


ini pula cerita tentang seorang sepupu kepada suami..Azrul dan isteri selamat pengantin baru ye..suasana syahdu juga masa kenduri ini..ibunya menitiskan airmata sebb anak sulungnya sudah menamatkan zaman bujang..hihi..aku pun hampir menitiskan airmata..nasib baik aku padan control..hahaha..kalau tak malu je..


habis cerita kawin…ini la kerja yang emi dan pekerja hbiskan dalam cuti sekolah ini..kerja mengecat makmal sekolah..huhuhu..sangat penat..dan memang ceria walaupun emi ini seorang yg keras tangan ye..hihik.. dan hasilnya…jeng jeng jeng


ini dan….


ini..hihii.maaf kalau lukisan tidak cantik ye..thanks aishah for helping bagi idea..


dan akhir sekali perkara yg tidak sah kalau tak uat iaitu..jeng jeng..emi uat apam balik..yeha jadi..ye ye ye jadi n nyummy..meh la sapa nak rasa..urmmmmmm

P/s: saja aku uat korunk terliur


~* dALam pEMbikiNaN *~


dah lama tak mengedit gambar pengantin ni..balik kg ritu tokey kedai merangkap boss sampingan calling2 dan tanya keadaan dan tempat dimana aku bertapak..hihi

di kg jawab ku ringkas..meh ada kerja menanti anda..hihii..so aku rushing kesana..owh ada pelanggan seterusnya rupanya..hihihi

tahniah pada khalilah dan azril..tunggu ye gambar kamu…aku sedang dalam emosi malas..hikhik

No idea..


~* Before And After *~

Sangat Jeles melihat kegebuan hasil teknik editing dri sahabat2..so aku pun nk try gak..huhuuhuu..so meh la aku try eh?…

BEFORE
AFTER


Menanti penuh sabar disini..huhu..ari2 penat bekerja..line tenet fuhss cam duk kawasan pendalaman nuh..susah benar nak cari..sibla kamcing ngan org PKG..hihiii..so daptla ihsan tenet dorang.hihi..so hampir dua minggu disini..bekerjaran kesana kemari..fuhss peluh2an..xyah diet la..sikit masa nanti pasti kurus..hihiihii..so mari mengedit bersama2ku…

.