Tag Archive: blog


Salam jumaat

semalam cerita pasal jalan blog sekarang cerita pasal kod pengesahan..nk tulis omputih kang takut salah eja..kekekeke

so apa pendapat korunk penting ke kod tersebut…

bagi aku

1. amat menyusahkan..dah la dengan kadar kelembapan tenet oleh TM ni ianya amat menyusahkan..sbb bila kita isi kalau tak salah ianya akan jadi 2 kali paparan msg

2. kalau salah akan jadi pembaca nk komen pun naik fade up

aku ni dah la tahap kerajinan komen tu meluap2 ( metafora terlampau)…ehe..so bila ada kod pengesahan ni akan jadi mood tak baik..

kalau mood baik aku komen jugak..kalau takk hi hi bye bye jea la…ehe

ok sekian

satu lagi blog bila nk baca konon private pastu ajak org g baca blog dia..bila buka mula kena isi email segal.fade up ah.. dan juga ” I WISH TO CONTINUE”..ntah apa2…

P/s: kang bgus blog kamu bukak jea org senang nk baca dan komen..dan orang macam aku ni pun akan jadi peminat blog kamu..sekian
maap terlanjur kata blog aku pun bukan best tapi ini pendapat peribadi…

Photobucket

Advertisements
susah noe nak kategorikan aku ni..ehe..hard to discribe (ceh..speaking london )…ehehe…

aku suka ke blog kamu..baca dan terus baca kalau kerajinan melampau 4 kali kamu hapdet 4 kali aku g baca..ekeke..tapi aku tak suka komen..sbb apa?..sbb aku rasa kalau aku komen aku rasa aku tak menarik…ehe leh kan

banyak blog aku suka g Blog walking .(jalan blog)…aku ingat makan angin jea leh berjalan g blog pun jalan ke..yg aku tahu g melawat page..apa2 jeala..

ada yang aku rasa tak sedap badan,rasa kentut tak lepas,rasa makan tak puas,rasa mandi tak basah,rasa 3 rasa,macam2 rasa kalau aku tak pergi melawat blog dorang..ehehe sapa rahsia la kan..nanti takut TERBANGGA pulak owner blog tue

maybe orang pun sama..datang blog aku just melawat..xnak komen..WEI komen la…halla

orang kata banyak komen kira blog korang popular..aku tak rasa pun camtu…ehe sebab xdpat terima hakikat blog tak popular …shhhh diam2 tahu…

bagi kamu pulak camner?….datang ,baca dan komen…
ataw dan terus komen..baca tajuk dah tahu nk komen apa

atau baca dan blah….

salah satu aku tak suka komen kalau nk komen kena tunggu dia load ntri tu balik…bukak la new window…new tab ke?..nak kena ajo ke?

satu lagi entri dia panjang berjela..kalau tulis guna pen kilometrico 15KM xhbis baca lagi…yg tu tengok tajuk..tgok ending pastu aku blah..isi mmg tak baca dah..sbb aku sorang jea faham

satu lagi aku suka g blog yg simple,cumil jea dia tulis,funny2 sikit,ejek2 sikit,ngata2 sikit dll

aku tak suka banyak sgt glitter..mmg geli la dol..kunun cumil la kan padahal berpinar biji mata

dan paling FADE-UP orang tulis “NI BLOG AKU AKU PUNYA PASAL”…kalau ko syok sndri baik beli diari tulis letak bawah bantal..kalau ada kunci kecik lagi elok…ehe..org tak baca

P/S: aku tak suka panjang tapi aku tulis panjang..apo daaaaaa

Photobucket

salam..nampak blog di atas..blog paling meriah abad ini..eheheh

meriahkan?..jangan jeles yea…

rasa dh banyak kali cakap mau tukar itu langsir..tapi tiap kali itu lah jugak rasa malas…

bukan apa sayang..susah payah di edit tahu?…

ingat senang nk menghasilkan tiap tajuk ada gambar…eheh..poyo jea kan..gambar lawa la sangatkan..

susah tahu bila nk cari template…tambah2 yg free dan lawa…sehari suntuk mengadap lappy blom tentu jumpa yang berkenan di hati…

sapa yg baik hati nak designkan template kat saya ini…saya mahu kaler hitam dan oren…sejak dua menjak ni suka oren pulak..tapi tak sokong belanda yea….

ehehe…melalut lak…

saya hanya mau yg simple dan sedap mata memandang….nak kena buang semua tu ke…?…ermsss….

ok la sapa ada idea leh bagi yea

Photobucket

meh sama2 kita timbang ukur dan kira blog kita…..uhuhu…

tahukah kenapa kadang2 org jarang nk masuk blog kita?..salah satu sebabnya bila nk masuk dia terpaksa menunggu hampir sejam atau sehari ehe…leh siap g mandi makan baru leh masuk..tu memang tahap kritikal la kan?…

sebenar baru hbis membaca entri seorang sahabat cikgu farha…so dia ada bagi link INI…

so apa lagi tengok la tahap keberatan blog anda itue ye

dan say telah mencubajayakan trial itue dah hsilnya..lihat ringan kan..tuan blog jea yg berat..ekekek

Photobucket

~* Blog ini Bercuti *~

sempena cuti sekolah yang bakal menjelang..empunya blog ini pun akan bercuti.. kenapa?

sebabnya emi skunk ngah induksi..so leh la korunk tglkan pesanan..if ada masa emi balas ye..salam sayang dari dak cumil ini..muahahahahahah/