Tag Archive: birthday


happy belated besday syg

semalam saya telah menyiapkan ini…ehe walaupun dh hmpir sebulan tarikh nya berlalu….saya sebenarnya susah nk pikir apa hadiah terbaek untuk beliau

masa hari jadi dia ada sahabat yg bertanya,…apa yg ko bg kat dia ?…saya just jawab kasih sayang…theeeeeeeeeeee…ehe….

skrg ni la hadiahnya…..saya created kan satu frame untuk beliau…ehe…ada sikit lagi nk touch up…angka 26 dan tarikh 07072010….

k la//happy besday sayg…love u till end….malu sighhhhhh

Senyummu adalah bahagiaku..
Ceriamu adalah dambaku..
Gelisahmu adalah kebimbanganku..
Air matamu adalah kesedihanku..
Kau pelipur lara dukaku..
Kau pengiring suka citaku..
Bersama kita dalam hari-hari keberkahan..
Ikatan ini berawal dari hati atas nama cinta.
.Jalinan ini bermula dari rasa atas nama sayang..
Pertautan ini berasal dari angan atas nama rindu..
Sungguh ini adalah cinta, sayang, dan rindu..
Cinta, sayang, dan rindu atas nama pengabdian kepada Rabbul Izzati.
.Malam ini bintang bersinar cinta,
bulan tersenyum sayang,
angin mendesir rindu..
Wahai bintang, bulan dan angin..
Sampaikanlah salam cinta, sayang, dan rinduku kepadanya..
“Sungguh Aku Sangat mencintaimu karena Allah”

puisi dari SINI

Photobucket

Advertisements

Happy birthday

ini kesah pasal kek…ehe…kek ni buat sendiri tau…thanks pada opizmate yg celebrate besday saya…dan 2 lagi rakan yg lahir sama bulan ngan saya

kek ni saya bawak time majlis tersebut..xtahu nk bgi apa so petang bali kerja terus bersilat gayung di dapur….avon pulak buat hal…xtahu nk solve mcmana..takkan nk buang kot adunan tadi..so dari kek bakar saya try cuba kukus kan kek saya ini..owesome naek cantek jea..cuma rasa jea kurang sedap…suami kata tak manis…yela…dah lain teknik lain pulak yg di buat

tapi licin gak sorang satu angkut bawak balik..ehe…ntah apa yg dorg ckp kat blakang saya pun taktahu..lantak la janji saya sedekah kek 2 itu se ikhlas hati…

kek ni siap lam kul 9 mlm…selesai buat kek saya pergi macing sampai kul 1 pagi…uhu dasyat tak..balik2 saya baru decorate kek tersebut..tido kul 3 pagi..bangun nk g kerja mula la terhuyung hayang…penat tol saya ritu..sib la tak de kerja lain…

mmg satu kerja yg gila di buatnya…

ok la tu jea cite rini…sambung nnti..mood malas menguasai diari..ehe
Photobucket

salam semua,

topik rini kisah sedih aku…ekekkek..sedih ke?..

tengok gambar diatas…hasil curian aku dr FB abg sulung tercinta….ni anak bongsu beliau…selamat menyambut hari jadi ke 6 tahun pada tanggal semalam 19 mei…budak2 yg lain bulan mei ni memg comel kan…ehe…sbb aku pun bulan mei…so aku mmg comel…angkat bakul masuk lam troli dan sorong sendiri..pepatah baru untuk hari ini…sekian

oke sambung semula…anda pernah sambut birthday?…bila kali terakhir dan bila anda mula ?…uh saya sangat sedih tahu?…saya sambung birthday seawal umur 23 tahun..tu pun uat kek sendiri dan paksa ahli keluarga habiskan kek saya itu….walaupun tak sedap tetap paksa hbiskan…uh sungguh sadis lagi sedih

skrg umur dah nk masuk 25 tapi blom 25 tahu?…25 akan di laksanakan pada 28 mei ini..alahai dh tua…syok jadi budak skrg seawal umur 1 tahun dah buat birthday party,siap mak bapak arrangekan birthday party yg grand…kalau kakak aku yg sorg tu,aku la mangsa buat kad jemputan dia…aku hantar jemputan kawin jea..dia siap jemputan birthday anak yg pertama la kedua la..alahai dengki sungguh aku

kamu pulak camner?…ada sambut ke birthday?..skrg sambut mesti ngan BF/GF masing2kan..uish aku lak bakal menyambut birthday kali pertama ngan encik suami…apa la hadiah dia nk bgi..leh wish tak en suami?..dulu masa bertunang dia bagi digital camera..tu waktu tunang..konon nk ambik hati tunang skrg siap la ko en suami tak tido mlm ko mesti mimpi2 apa nk bagi bini dia ini..ehe..kejam sikit yea di situ…

okla..xmo dah cita pjg2 sedih sgt…ehe..sangatlah kan….nk wish birthday to my anak sedara diatas jea…happy birtday aida irsalina…moga jadi anak yg solehah dan semoga success selalu..dari mak tam yg cumil dan paktam yg ensem…daaa
Photobucket

Happy birthday to my hubby yang ke 25..hihi..dah tua….semoga panjang umur dan di murahkan rezeki serta terus menyanyangi ayang..

dan sentiasa senyum selalu serta membuatkan ayang terus bahagia..amin

P/s: tolong jangan muntah hijau ye..entri kali ini sedikit jiwang..muhahahahaa

~* Happy Birthday Aqilah *~


N3 ini ditujukan pada anak sedara teman nur aqilah farahin bt mohd jamil yg ke-7
semoga menjadi insan yang berguna pada masa hadapan..

with her sis Nur Adeleena Batrisya…nak juga potong kek sebab kata besday dia…
tiup sama2 ok…

~* On My Birthday *~

my birthday iz to day..dah 24 dah eh umur aku..moga apa yg diimpikan akan tercapai..

dan hidup ini sentiasa diberkati dan dibawah rahmat illahi..